Om oss


Affärside 

Vi skall bli bäst på att leverera limträbroar som är hållbara, miljövänliga och återvinningsbara och löser kundens problem.

Bakgrund och syfte

Ägare och grundare till företaget är idag Robert Pettersson som har mer än 15 års erfarenhet från träindustrin och driver förutom Töreboda Limträbroar även RM Trämoduler AB.

Töreboda Limträbroar AB har sin verksamhet i Töreboda. Vi samarbetar med flertalet tekniska konsulter, arkitekter samt montageföretag, allt för att kunna leverera högsta kvalitet till kunder i hela Sverige men också för att jobba så kostnadseffektivt som möjligt.

Kvalitet

Vår styrka är att komma med originella och skräddarsydda idé- och systemlösningar på kundernas problem.

Vi strävar alltid efter att såväl utveckla, tillverka och leverera broar av högsta kvalitet för att möta kundernas önskemål.

Våra medarbetare delar gärna med sig av sina kunskaper. Varje uppgift är specifik, varje lösning präglas av teknisk fantasi. Samtidigt strävar vi efter att tänka ekonomiskt, inte minst i valet av material och tekniska processer. God kunskap om material och byggmetoder ger god ekonomi och ett effektivt utförande. Kontinuerliga förbättringar av samtliga moment inom utveckling och produktion är en ledstjärna för oss för att kunna leverera konkurrenskraftiga brolösningar. Våra samarbetspartners är också en mycket viktig input för att hela tiden förbättra oss.

Kompetens och erfarenheter av limträ som konstruktionsmaterial hos grundarna ger ett särskilt sätt att ta sig an kundernas problem. Varje uppdrag är specifik, varje lösning präglas av teknisk fantasi. Samtidigt strävar vi efter att tänka ekonomiskt; goda kunskaper om material, teknik och kvalitet ger god ekonomi som leder till ett effektivt utförande.

Töreboda Limträbroar AB erbjuder helhetslösningar för träbroar, från idé till färdiga lösningar, alltid i samarbete med våra uppdragsgivare och samarbetspartners. våra uppdragsgivare kommer oftast från Bygg- och Anläggningsbranschen, och kommuner.